Kom gerust bij ons langs voor uw favoriete broodje!
Voor afhaal bel ons: 
058-2998800

 

NIEUW! CADEAUTIP: Tegoedbon van Paris 

"Snelle service"
"Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs"

In 2002 opende Croissanterie Paris zijn deuren op winkelpark De Centrale te Leeuwarden.
Paris is een croissanterie met 60 zitplaatsen en een ruim terras. In de afgelopen jaren heeft Paris een complete metamorfose ondergaan waarin een moderne uitstraling samenkomt met het gezellige retro-gevoel van een Franse croissanterie. U kunt bij ons binnenlopen om even in alle rust te genieten van een heerlijk broodje, een lekkere bak koffie en nog veel meer.

Wij bakken de hele dag vers brood voor u af, zodat u altijd kunt genieten van een knapperig belegd broodje. U heeft keuze uit meer dan 10 soorten brood en 40 verschillende soorten beleg. Er is veel keuze en onze medewerkers helpen u daarom graag met het samenstellen van uw gewenste broodje. Zij zullen natuurlijk ook verschillende suggesties doen! Want elke combinatie is mogelijk.

Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u nooit lang in de rij hoeft te staan, want door de snelle service en de hoge kwaliteit kunt u in no-time genieten van uw royaal belegde broodje.

We hebben ook een breed assortiment van heerlijke warme producten, zoals unieke pizza’s, provencette’s, saucijzenbroodjes en kaasbroodjes. U kunt bij ons een heerlijke kop echte bonenkoffie, cappuccino of warme chocolademelk drinken in combinatie met een (warme) gevulde koek, appelflap of appelgebak met slagroom. Dit alles is  natuurlijk de hele dag verkrijgbaar.

Om af te sluiten: Wij zijn trots op ons bedrijf, ons product en natuurlijk niet te vergeten en onmisbaar… ons team!

Bram Holwerda